PASTÍS DE POMA

INGREDIENTS:

  • 3 pomes
  • 400g de farina leudant
  • 300g de sucre
  • 150g de mantega a temperatura ambient
  • 3 ous
  • 300cc de llet
  • 1 culleradeta de essència de vainilla
  • Ralladura de llimona (1 llimo)

ACCESSORIS NECESARIS:

  • Motlle (24)

PREPARACIÓ:

  1. Pelar i tallar les pomes en rodanxes fines, ruixar amb llimona i reservar.
  2. Barregem els ingredients secs, farina amb el sucre i afegir la mantega, formant un arenat, reservar.
  3. En un bol barregem els ous, l’essència, la ratlladura i la llet, reservar.
  4. En un motlle prèviament enmantegat i enfarinat col·loquem una mica de l’arenat, sobre aquest posem les pomes i per últim la resta de l’arenat i per sobre la mescla liquida.
  5. Esperem que s’absorbeixi i la cobrim amb una mica de sucre, la portem al forn a 170 °C per aprox. 35′-40′.