MILANESA A LA NAPOLITANA

Milanesa a la napolitana:

Per 2-4 persones (depèn de com siguin els filets)

INGREDIENTS:

  • 2 filets de vedella
  • Farina
  • 1-2 ous batuts
  • Pa rallat
  • Pebre, orenga i sal
  • Oli d’oliva o de fregir
  • Mozzarella ratllada
  • 2-4 rodanxes de pernil
  • Rodanxes de tomàquet i olives
  • Sofregit de tomàquet* o salsa de tomàquet

ACCESSORIS NECESARIS:

  • Safata de forn
  • Paella

PREPARACIÓ MILANESA:

  1. Arrebossem els filets amb aquest ordre: Primer la farina, després el passem per l’ou ja batut i per últim pel pa ratllat.
  2. Escalfem l’oli a la paella, i fiquem els filets.
  3. Un cop fregit posarem els filets sobre una safata de forn.
  4. Afegim al damunt el sofregit de tomàquet o la salsa després el formatge, també les rodanxes de tomàquet i les olives al gust.
  5. Enfornem a 180 °C 10 minI ara toca gaudir. Bon profit!!!

*Sofregit de tomàquet:

INGREDIENTS:

  • Seva
  • All
  • Pebrot
  • Tomàquet triturat natural
  • Sal, pebre i orenga
  • Oli d’oliva

ACCESSORIS NECESARIS:

  • Paella

PREPARACIÓ MANTEGA:

  1. Trossegem la seva el all i el pebrot.
  2. Coloquem l’oli a la paella i els ingredients anteriors, els sofregim
  3. Quan estigui sofregit afegim el toàquet.
  4. Deixem reduir a foc mitg.
  5. Finalment afegir sal prenga i pebre al gust. I ja estaria!!!